Linkit | Links

Teemme yhteistyötä muutamien historianelävöitysryhmien kanssa. Tälle sivulle on kerätty linkkejä yhteistyökumppaneiden ja muiden historianelävöitysharrastuksen kannalta mielenkiintoisten tahojen sivuille. Etsimme jatkuvasti uusia kansainvälisiä ja kotimaisia yhteistyökumppaneita. Ota yhteyttä, jos haluaisit tehdä kanssamme yhteistyötä! Tavoitat GARSin sähköpostitse savolax@gars.harmaasudet.fi

Yhteistyötahot

Harmaasudet ry

Harmaasudet ry on Helsingissä toimiva historianelävöittämis- ja liveroolipeliyhdistys. Historian aikakausista yhdistys keskittyy lähinnä Itämerenalueen rautakauteen, keskiaikaan ja uuden ajan alkuun. Harmaasudet on GARSin läheisin yhteistyötaho ja GARS on Harmaasudet ry:n projekti.

Paksun Katariinan tykkisisarkunta ry

Tykkisisarkunta on Helsingin seudulla toimiva historianelävöittämisyhdistys, joka elävöittää 1400-luvun tykkiryhmää tekoviiksekkäinä naisina. Yhdistyksellä on kaksi myöhäiskeskiaikaistyyppistä mustaruutitykkiä, Paksu Katariina ja Pitkä Barbara. Sisarkunnan kanssa tehdään yhteistyötä etenkin historianelävöitys- ja mustaruutiasioissa.

Altblau regiment

Altblau regiment on kansainvälinen, mm. Tsekissä, Slovakiassa ja Unkarissa toimiva 30-vuotisen sodan elävöitysryhmien allianssi. Altblau on tarjonnut GARSille konsulttiapua mm. varusteiden suhteen.

Käsityöläiset

Jiří Matyáš

Jiří Matyáš on tsekkiläinen aseseppä ja asekonservaattori. Hän on valmistanut GARSin ensimmäiset lunttulukkomusketit.

30 Letá Válka

30 Letá Válka on tsekkiläinen kolmikymmenvuotisen sodan elävöitystavarakauppias, jonka kautta GARS on hankkinut mittatilaustyönä tehtyjä nahkakenkiä.